Linkuri Sponsorizate
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

I-am cerut lui D-zeu o floare şi mi-a dat o grădină. I-am cerut un copac mi-a dat o pădure. I-am cerut un rău mi-a dat un ocean. I-am cerut un înger şi mi te-a dat pe tine!
Este ora trei noaptea şi pe stradă a trecut un buldozer care se îndrepta spre şantier. M-am gândit că ar fi bine să îţi spun şi ţie. Somn uşor în continuare!
Am buzele umede şi îţi rostesc numele.Am o inimă.un suflet.o noapte şi o zi.am vise şi speranţe.dar mai presus de toate am sentimente şi ele îţi aparţin.TE IUBESC!
În lumea asta există 2 tipuri de personae: EU şi persoane care şi-ar dori să fie ca mine
Ai apărut ca un abur şi de atunci îmi însoţeşti paşii precum aerul nu am uitat primul sărut. încă îi mai simt amprentă.

Sms-uri de Dragoste

În razele de soare. eu stau şi te privesc. eşti diamantul care mă face să iubesc. iar în lumina caldă. cu tine mă topesc. aş vrea ca niciodată să nu mă mai trezesc.
Ştiai că bărbaţii şi femeile sunt îngeri care au numai o singură aripă ? De aceea este nevoie ca ei să se îmbrăţişeze. pentru ca să poată să zboare.. Sper că tu îţi să găseşti îngerul cu care să poţi zbura pentru totdeauna.
Acum itzi testez umanitatea...Testez....testez.....Încă testez mhhhh?Rezultat negativ nu eşti om ! Am descoperit că de fapt eşti un înger! ...
Iubesc trei lucruri pe lumea aceasta: Soarele. Luna şi pe Tine. Soarele este iubitul meu ziua. Luna mă alina noaptea şi pe tine am să te iubesc pentru totdeauna.
Dacă mă urăşti trage în mine cu arcul. dar ai grijă să nu mă nimereşti în inima pentru că acolo te afli tu.
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Se spune că iubiţii sunt ca luna. iar fraţii ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună. dar niciodată fără stele. adică fără tine. La mulţi ani. frăţiorule!
Ştiu că azi de ziua ta…şi totuşi îmi vine atât de greu să-mi exprim sentimentele într-un SMS…cred că voi aştepta să-ţi spun personal tot ce simt pentru tine...
Ai evoluat. nu mai mănânci parizer..mănânci caviar şi eşti cel mai bun exemplu că nu-ţi trebuie mai mult de 4 clase să ajungi miliardar
Îţi doresc să ai parte de o zi de naştere minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tăi. Cu drag. ...

Sms Craciun

Moş Crăciun bate la uşă. scoate mâna din mănuşa şi va da din palma lui. darurile cerului. lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc. Crăciun Fericit !
BOC1, BOC2, BOC, 3
Bat la usa ta
Ca sa îti urez asa:
Sa ai minim 4 case !
Zero impozite si taxe !
Loc de munca stabilit,
Un salariu înzecit
3 Masini si fiecare
Cu câte-un loc de parcare
SARBATORI FERICITE !
Crăciun Fericit alături de cei dragi!
- Crăciunul este în tot şi în toate, este în tot ce îndrăgim, e marea împlinire de a iubii şi-a fi iubit. Crăciunul este bucuria de a avea pe toţi cei dragi aproape, şi este tăria de a ierta pe cei ce ţi-au greşit, Crăciunul este urarea de sănătate, fericire pe care din suflet vi-o dorim. Crăciunul este lumina, pacea şi liniştea sufletească, este pâinea de pe masă, este soarele din geam. Crăciunul este sfânta lecţie de iubire, este ziua dăruirii şi a sufletului curat. Şi pentru că toate aceste trebuiau să aibe un singur nume, Cel ce ne-a creat şi-a trimis pruncul ISUS şi a unit IUBIREA, BUCURIA, DĂRUIREA, ÎMPLINIREA şi tot ce poate fi mai bun în CRĂCIUN. Din suflet vă dorim să le aveţi pe toate şi un călduros LA MULŢI ANI! Din toată inima, Familia X.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Ferma Frenzy Ferma Frenzy
Jocul Ferma frenzy 3 este un joc deosebit, in care trebuie sa aperi ferma pe care o detii de diferite animale salbatice, procedeu prin care poti creste productia proprie...
Red Hot Rescue Red Hot Rescue
Maleficul Dr. Mercer l-a capturat pe Tommu! Acum salvarea sa e in mana jandarmilor.
Pelikan Lost Pelikan Lost
In acest joc esti un pelican care incearca sa isi gaseasca drumul spre casa, dar de-a lungul drumului da peste tot felul de obiecte de care trebuie sa se fereasca, cum ar...
sAlte Siteuri
radio online jocuri miniclip jocuri barbie felicitari jocuri barbie best games jocuri online jocuri internet