Linkuri Sponsorizate
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

Dacă vreodată iubirea te va lua pe aripa ei...nu o alungă! căci vei regreta...!
Mi-aş dori să fiu raza de soare să te pot privi mereu în ochi să fiu o picătură de ploaie care să cadă pe buzele tale să te pot săruta măcar pentru o clipă şi apoi să mă preling pe coardă sensibilă a inimii care se numeşte DRAGOSTE! TE IUBESC!
Este ora trei noaptea şi pe stradă a trecut un buldozer care se îndrepta spre şantier. M-am gândit că ar fi bine să îţi spun şi ţie. Somn uşor în continuare!
Nu sunt cum sunt când tu mă vezi ci sunt cum sunt când mă visezi. Deci dormi mai mult ca să visezi să vezi cum sunt când nu mă vezi .
Dragostea... darul cel mai de preţ al omenirii... trăim pentru dragoste... pentru o felie de iubire…

Sms-uri de Dragoste

Atunci când cerul este acoperit de nori. nu putem vedea soarele. dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna. dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.
Dacă sărutările ar fi apă. ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze. ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu. ţi-aş dărui o galaxie. Dacă prietenia ar fi viaţa. ţi-aş da viaţa mea.
Simt că inima mea explodează..nu înţeleg unde mai inkape atâta iubire!!!simt ca pe zi ce trece te ador din ce în ce mai mult...te iubesc fără promisiuni..te iubesc cu fapte!!!
Dacă ar cădea câte o stea de fiecare dată când mă gândesc cu dor la tine. atunci în curând nu ar mai fi stele pe cer. Dacă deseară te vei uita la cer şi nu vei vedea nici o stea. să ştii că este din vina ta. pentru că m-ai făcut să te iubesc atât.
Îţi aduc în dar cel mai preţios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie să ai grijă de ea. să o ţii la loc întunecos. departe de lumină. de pisică. de umezeală şi de oameni străini. De asemenea. din 12 în 12 ore trebuie să ver
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Ştiu că azi de ziua ta…şi totuşi îmi vine atât de greu să-mi exprim sentimentele într-un SMS…cred că voi aştepta să-ţi spun personal tot ce simt pentru tine...
Felicitări pentru că mi-ai distrus aniversarea şi acum suntem toţi trişti...eşti ca gripă aviară. nimeni nu te vede dar totuşi exişti
Se spune că iubiţii sunt ca luna. iar fraţii ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună. dar niciodată fără stele. adică fără tine. La mulţi ani. frăţiorule!
Acest mesaj nu conţine grăsimi. colesterol sau aditivi. Este în întregime natural. dar conţine mult. mult zahăr. Totuşi. nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoană care-l citeşte. Zâmbeşte şi la mulţi ani!

Sms Craciun

- Naşterea Domnului să vă aducă lumină în suflete şi multe bucurii. Craciin fericit!
- Vă dorim din suflet un Crăciun magic! Un Crăciun în care liniştea şi pacea să vă înconjoare! Un Crăciun aşa cum vă doriţi! Crăciun fericit!!
Îţi doresc că naşterea Mântuitorului să-ţi umple sufletul de bucurie. fericire şi iubire. Crăciun Fericit !
- Se zvoneşte că pe seara, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastra sau pe horn, vine, vine MOŞ CRĂCIUN să-ţi vestească un an bun !
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Mario Bros In Pipe Pan Mario Bros In Pipe Pan
Aventura continua...ajuta-l pe Mario, sa ajunga cu bine la final!
One and One story One and One story
One and One Story este unul din celebrele jocuri atractive care prezintă o poveste clasică de dragoste dintre doi tineri ce trăiesc în două lumi diferite, şi trebuie...
Resident Evil Resident Evil
Unul dintre cele mai reusite jocuri de tip horror, incearca sa te feresti de zomby si tot felul de creeaturi care-ti taie calea!
sAlte Siteuri
radio online jocuri miniclip jocuri barbie felicitari jocuri barbie best games jocuri online jocuri internet