Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
Pe 27 iulie încearcă să fii mai mult de un simplu spectator şi să iei parte la jocurile olimpice, unde trebuie să îţi reprezinţi naţiunea cu demnitate. Câştigă medalia de aur şi fii cel mai aplaudat. Scopul jocului este acela de a fi cel mai bun în Olimpiada de vară de la Londra din 2012.
Iei parte la diferite încercări: 110m garduri, înot, săritura în lungime, tir cu arcul, tenis de masă. Proba de tir cu talere. Acumulează cât mai multe puncte pentru a fi cel mai bun.
Cum se joacă? Conduci jucătorului cu ajutorul mouse-ului, cu click stanga tragi, cu tasta X alergi sau innoti, iar cu tasta Z sari. Succes!
Ne bucurăm că ai ales să joci unul din cela mai bune jocuri sportive pe jocuri-gratis.ro, locul unde găseşti în fiecare zi jocuri noi online.
Jucat de 9879 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Swift turn 1 Swift turn 1
În acest joc trebuie să manevraţi micul pătrăţel portocaliu, care trebuie condus la finalul marcat de o formaţiune cu caroiaj ca la tabla de şah. Trebuie să vă...
Ajutoarele lui Mos Craciun Ajutoarele lui Mos Craciun
Anul acesta Mos Craciun a racit si nu mai poate veni sa împarta cadouri. Totusi ca sarbatorile sa continue, el si-a trimis renul si veverita cu sacul plin de cadouri, sa...
Holy Cow Holy Cow
Inainte sa intri pe Sfintele Porti ale Raiului, trebuie sa faci o serie de fapte bune ajutandu-i pe demoralizati.
sAlte Siteuri