Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
Obiectivul jocului este de a se potrivi gresiile pereche. Pentru a face un meci, trebuie să selectaţi două plăci identice, care nu sunt blocate de la dreapta sau la stânga. Dacă nu puteţi selecta o ţiglă, atunci este blocată. Când a face un meci, cele două plăci vor fi eliminate. Cele mai multe meciuri sunt realizate prin selectarea de ţigle cu imaginea exact aceeaşi pe ele. Eliminaţi toate dalele de la tabla de joc pentru a câştiga. Puteţi selecta un aspect de la Pândă, Rabbit, Cât, Tiger, Lion, mouse-ul, Bird şi Snake. După ce eliminaţi toate piesele de la bord, veţi vedea un aspect complet cu cele pe care le-aţi ales. Dacă aveţi dificultăţi în găsirea unui meci, puteţi apela un indiciu. Puteţi să îl încercaţi acum. Succes!
Jucat de 90062 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Scooby Doo Creepy Castle Scooby Doo Creepy Castle
Ajuta-l pe Scooby-Doo sa înfrunte fantomele.In aces joc este vorba despre aventurile lui Scooby Doo,care este infricosat intr-un castel si fantome se ascund dupa pereti...
Scooby Doo Aventure Scooby Doo Aventure
Ajuta-i pe Scooby si Shaggy in cautarea lor cu submarinul. Trebuie sa gasesti si sa aduni toate obiectele care te-ar putea ajuta in calatoria ta subacvatica.
Caterpillar Smash Caterpillar Smash
Omoara omidele cele urate cum apar\
sAlte Siteuri