Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
În acest joc mahjong, trebuie să rămâi cu cât mai puţine piese pe tabla de joc, eventual să faci să dispară toate piesele de pe tabla mahjong. Trebuie să fii atent şi să elimini piesele de pe tabla mahjong, potrivind 2 piese cu acelaşi desen şi făcând click pe ele consecutiv. Pentru a le putea elimina, piesele nu trebuie să fie acoperită lateral total de alte piese.

Instrucţiuni Mahjong Marin Foloseşte mouse-ul şi click stânga de mouse pentru a putea elimina piesele de pe table Mahjong.

Vă mulţumim că aţi ales să jucaţi acest joc pe jocuri-gratis.ro, locul unde poţi găsi zilnic cele mai noi jocuri mahjong care îţi vor trezi spiritual de observaţie si te vor binedispune.

Jucat de 20124 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Swift turn 1 Swift turn 1
În acest joc trebuie să manevraţi micul pătrăţel portocaliu, care trebuie condus la finalul marcat de o formaţiune cu caroiaj ca la tabla de şah. Trebuie să vă...
Bomb Disposal Hippos Bomb Disposal Hippos
Use the hippo to collect the scattered bombs, press space to make them extend and eat it like Hungry Hungry Hippos.
Zuma Revenge Zuma Revenge
Aventura din Zuma Deluxe continua iar în partea a doua, numită acum Zuma Revenge. Din nou mica şi arhicunoscuta broscuţa are nevoie de ajutorul tău pentru a elimina...
sAlte Siteuri