Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
În acest joc mahjong puteţi ajuta o fată frumoasă pentru a goli calea pentru călătoria ei. Când începe jocul, o fată în roşu spune că ea vrea să exploreze regiunea de la A la Z, dar porţile de acces către spaţiu sunt blocate, aşa că ar trebui să o ajuţi la parcurgerea unei părţi din drum. Cum se joacă: Vă mutaţi la nivelul 1. Există multe feluri diferite de imagini pe ecran, ar trebui să găsiţi două imagini de acelaşi fel şi faceţi clic pe una după alta, folosind butonul din stânga mouse-ului, şi astfel puteţi să le curăţaţi. Când le-aţi curăţat pe toate, fata poate merge cu motorul să exploreze altă regiune neexplorată, şi vei putea trece într-un alt nivel. Încearcă să termini toate nivelurile în cel mai scurt timp, deoarece eşti cronometrat, vei reuşi.
Jucat de 43458 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Color Commander Color Commander
Click pe icoanele din partea de joc pentru a cumpara unitatile. Cand ai selectat o unitate, mouse-ul o sa contina o imagine. Incearca sa distrugi casele. Cu cat astepti mai...
Zodiac tower zuma Zodiac tower zuma
În acest joc gaseste si grupeaza fiecare zodie în parte. Apasa click pe ele pentru a le face sa dispara de petabla. Ia cuburile din dreapta si aseaza-le în joc.
Temple Of The Lost Soul Temple Of The Lost Soul
Mergi cu Scooby si Shaggy in cautarea unei mari delicatese care se afla intr-un templu bantuit.
sAlte Siteuri