Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
Bine ati venit la Off Your Trolley, un joc în care trebuie sa mergi împingi repede caruciorul, cu îndemânare, pentru a-ti testa reflexele. Instructiuni: Foloseste sagetile stânga dreapta pentru a deplasa caruciorul. Uita-te în partea din stânga jos, unde vei vedea diferite obiecte ce trebuie sa le colectezi pentru a acumula cât mai multe puncte. Din ploaia de obiecte cazatoare, trebuie sa acumulezi cât mai multe în timpul cel mai scurt. Prinderea unui obiect sub forma de ceas, îti prelungeste limita de timp cu înca 10 secunde. Poti prinde si obiecte care te deplaseaza automat la nivelul urmator. Daca colectezi icoane gresite, vei fi penalizat si îti creste automat numarul de obiecte pe care trebuie sa îl colectezi, pentru a putea trece la nivelul urmator. Succes!
Jucat de 16608 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Scooby doo 1000 graveyard dash Scooby doo 1000 graveyard dash
Scooby Doo este urmarit de fantome intr-un cimitir infiorator.Ajuta-l sa iasa din acel cimitir teafar.
Bule Bule
Gaseste artefactele pierdute. Foloseste tastele sageti sau A, S, D, F pentru orientare si Buton Mouse Stanga pentru teleportare.
Scooby Doo Love quest Scooby Doo Love quest
Instructiuni: În acest joc ai o misiunea foarte importantă, aceea de al ajuta pe Cupidon să colecteze cât mai multe inimioare roşii şi inimioare aurii în timp ce...
sAlte Siteuri