Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
One and One Story este unul din celebrele jocuri atractive care prezintă o poveste clasică de dragoste dintre doi tineri ce trăiesc în două lumi diferite, şi trebuie tot timpul să străbată un drum lung şi greu pentru a se putea întâlni. În acest joc One and One Story, va trebui să mergi sau fie cu faţa sau băiatul şi să găseşti jumătatea, de care te desparte o sumedenie de obstacole. Pentru a putea face lucrul acela va trebui să mergi prin tot felul de locuri periculoase şi pline de capcane. Pentru a putea alege între cele două personaje fata sau băiat, va trebui să apeşi pe Z, pentru a le pregăti drumul în marea lor întâlnire.

Instrucţiuni: Foloseşte săgeţile pentru te deplasa şi apasa pe Z pentru a te schimba în faţă sau băiat. Succes!

Jucat de 23154 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Pinboliada zuma Pinboliada zuma
Jocul Pinboliada Zuma este o combinaţie reuşita între pimball şi zuma. Încearcă-l... o să ţi se pară interesant şi captivant. Succes !
Bomb Jack Bomb Jack
Ai acum ocazia să te distrezi într-un joc de aventura în care trebuie să colectezi bombe şi bănuţi de aur pentru a trece la alt nivel. Instrucţiuni de joc: Cu ajutorul...
Rockface Rescue Rockface Rescue
Faci parte din echipa de alpinisti salvatori. Ai abilitatile necesare sa inveti? Trebuie sa iubesti muntele, iar curajul si taria de caracter sa nu-ti fie deloc straine.
sAlte Siteuri