Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
Formula 1 cel mai îndrăgit sport e acum pe calculatorul tău. Aceleaşi senzaţii tari însă chiar depăşesc aşteptările, având în vedere că tu eşti cel ce controlează piloţii de formula 1 în drumul lor spre success. Fii un atât un adevărat manager de formula 1, cât şi un pilot formidabil şi câştigă fiecare cursă, doar setează-ţi corect maşina, cumpăra maşini noi de formula 1 şi ia parte la toate cursele din circuit. Instrucţiuni: Maşina de formula 1 se conduce cu ajutorul săgeţilor, cu tasta X poţi adăuga Boost (adika un surplus de viteză) iar tasta C îţi dă posibilitatea de a vedea ce se întâmplă în spatele maşinii tale. Acest joc face parte din categoria jocurilor de formula 1 şi cu siguranţă îl vei îndrăgi. Success!
Jucat de 12844 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Scooby Doo Creepy Castle Scooby Doo Creepy Castle
Ajuta-l pe Scooby-Doo sa înfrunte fantomele.In aces joc este vorba despre aventurile lui Scooby Doo,care este infricosat intr-un castel si fantome se ascund dupa pereti...
Scooby Doo Aventure Scooby Doo Aventure
Ajuta-i pe Scooby si Shaggy in cautarea lor cu submarinul. Trebuie sa gasesti si sa aduni toate obiectele care te-ar putea ajuta in calatoria ta subacvatica.
Caterpillar Smash Caterpillar Smash
Omoara omidele cele urate cum apar\
sAlte Siteuri