Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
In anul 1913, pe 21 decembrie, era publicat, la New York, in ziarul "New York World", primul careu de cuvinte îrucisate, semnat de britanicul A. Wynne Cuvantul rebus a fost dat problemelor enigmatice, cu talc ascuns adanc, apoi a fost asimilat de publicul larg careurilor incrucisate. Drept dovada ca denumirea careurilor de cuvinte incrucisate sunt denumite la noi rebus-uri si cele mai usoare careuri de cuvinte incrucisate sunt denumite integrame. Rebus-ul reprezinta asadar careurile de cuvinte incrucisate cu o complexitate ridicata, in jurul caruia se mediteaza mult, foarte putini dintre dezlegatorii acestor definitii se incumeta in rezolvarea acestora, de regula necesitand minim o ora, alteori o saptamana pana la rezolvarea unui rebus. Genul superficial tabloid "integrame" este superficial permitand pe langa numarul mare de puncte negre, uneori introducerea de continut publicitar sau advertorial.
Jucat de 00115481 ori
Jocuri asemanatoare
Linkuri Sponsorizate
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Bubble pooper zuma Bubble pooper zuma
În acest joc misiunea ta este de a elimina toate bilele de pe ecran, grupând minim 3 bile de aceeaşi culoare.Cu cât elimini mai multe bile de aceeaşi culoare dintr-o...
Zuma antix online Zuma antix online
Un alt joc de tip zuma, în care pentru a opri invadatorii, trebuie sa ajungi la iesirea potrivita, grupând câte 3 elemente de acelasi fel. Distreaza-te !
Scooby doo curse of anubis Scooby doo curse of anubis
Scooby si Shagy s-au ratacit intr-o piramida infricosatoare.Ajuta-i sa iasa afara inainte ca fantoma lui Anubis sa-i prinda.
sAlte Siteuri