Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
În acest joc trebuie sa creeati ordine în haos-ul creeat de sosetele rasucite si aruncate la întâmplare pe masa. Sarcina ta este sa îi sortezi în timpul cel mai scurt pentru a putea trece la urmatorul nivel. Foloseste mouse-ul pentru a introduce sosetele în cosul din dreapta jos, pâna ce vei auzi un tacanit.

Cum se joaca:

Click stânga de mouse pentru a selecta prima dvs soseta. Acest lucru plaseaza soseta în caseta de selectie. Faceti click stânga apoi si trageti un ciorap pereche peste caseta de selectie. Daca nu gasiti perechea potrivita puteti anula mutarea, în caseta de anulare, si facând apoi click pe alt ciorap. Cât de multe perechi de ciorapi poti potrivi înainte de expirarea timpului? Succes.
Jucat de 14385 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Sheep Sheep
Evita capcanele si incearca sa lovesti minele. Capcanele pot fi dezarmate atingandu-le cu cursorul de la mouse. Da click si da-i un mic de avant oitei.
Sinker Sinker
Un joc interesant, in care ai ca adversar, calculatorul. Il poti invinge cu armata ta de submarine si vapoare!
Cog factory zuma Cog factory zuma
În acest joc, obiectivul este să grupezi rotile zimţate de aceeaşi culoare în spirale. De îndată ce trei sau mai multe roti sunt adiacente una de cealaltă, se vor...
sAlte Siteuri