Linkuri Sponsorizate
Recomandari

Alte Siteuri
jocuri online
Instrucţiuni de jucat: Zuma Campion Sport este un joc dedicat iubitorilor fotbalului, dar şi pentru pasionaţii de jocuri de îndemânare. Regulile sunt aceleaşi ca la toate jocurile de tip zuma, însă de această dată producătorii abordează o temă diferită şi anume cea din lumea fotbalului. Bilele întâlnite frecvent în jocurile zuma, vor fi înlocuite de această dată cu mingi de fotbal, care trebuie eliminate înainte de a ajunge la finalul traseului. Dacă nu reuşeşti să elimini în timp util mingile vei pierde şi o vei lua de la început. Dacă reuşeşti să elimini cât mai multe mingi, în timpul cel mai scurt vei primi un anumit punctaj şi dacă e foarte bun poţi ajunge în topul celor mai buni jucători de zuma. Dacă îţi place acest joc nu uita să dai un like pe pagina noastră de facebook. Spor la jucat!
Jucat de 5527 ori
Linkuri Sponsorizate
Jocuri Aventuri
Missile Strike Missile Strike
Distruge toate cometele din cale, cu armamentul din dotare, incearca sa lovesti cat mai multe comete odata, munitia ta e limitata!
Rail Rush World Rail Rush World
În acest joc misiunea ta este să colectezi cât mai multe pepite din aur şi comori ce apar în calea ta, în timp ce trebuie să eviţi barierele şi şinele de cale ferat...
Zuma Zen Blaster Zuma Zen Blaster
Misiunea ta acum este să elimini bilele care formează grupuri de 3 de aceiaşi culoare, cât mai repede! Succes!
sAlte Siteuri