Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore ca o oră are 60 min. Ca un minut are 60 sec. dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .
Dacă iubirea mea s-ar măsura. îţi spun acum. dragul meu. că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea. din cea mai îndepărtată galaxie. din cel mai îndepărtat univers. şi înapoi. şi tot aşa. de o infinitate de ori!
Când soarta îmi va spune să părăsesc pământul când oameni fără milă îmi vor sapa mormântul când zile ptr mine nu vor mai exista atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.
O persoană pe care o iubeşti reprezintă o extensie a ta. Fără ea nu eşti complet. aşa că te rog să ai grijă de tine pentru că nu vreau să pierd o parte din mine.
Când amintirea iubirii îţi dă fiori să ştii că este un gând de-al meu trimis spre tine... pentru a te ajuta să adormi cu mine în gând!

Sms-uri de Dragoste

Dacă mă urăşti trage în mine cu arcul. dar ai grijă să nu mă nimereşti în inima pentru că acolo te afli tu.
M-am uitat în portofel şi era gol. m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede. m-am uitat în inimă şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!
Dacă iubirea mea s-ar măsura. îţi spun acum. dragul meu. că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea. din cea mai îndepărtată galaxie. din cel mai îndepărtat univers. şi înapoi. şi tot aşa. de o infinitate de ori!
Poţi să-ţi spun astăzi că te iubesc ? Dacă nu. pot să-ţi spun mâine ? Dar poimâine ? Pentru te voi iubi în fiecare zi din viaţa mea.
Privesc către cer şi rog o stea să te sărute în locul meu. luna să îţi vegheze somnul. iar îngerii să-ţi îndulcească visele... închide ochii şi voi fi lângă tine. Te iubesc!
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Fie că ziua să-ţi fie binecuvântată cu fericire. bucurie. raze de soare şi prietenie. La mulţi ani!
Ai reuşit să promovezi pentru că munceşti cu spor. felicitări din partea mea şi să nu uiţi să-mi iei flori. că te omor...
Îţi trimit cu dragoste o urare cu ocazia acestei zile atât de speciale!
Îţi doresc să ai parte de o zi de naştere minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tăi. Cu drag. ...

Sms Craciun

Crăciun Fericit alături de cei dragi!
- Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi. Fam y.
Crăciun Fericit!
Spritz sănătos. Sărbători Fericite!
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Scooby doo castle hassle Scooby doo castle hassle
Scooby si Shaggy isi ajuta prietenii care sunt in primejdie, trimite ce le trebuie si scapa-i si de fantome. Instructiuni Scooby-Doo Castle:Te misti in stanga si in dreapta...
Sherwood Dungeon Sherwood Dungeon
Ai ocazia acum să încerci un joc multiplayer 3D, accesat de mii de jucători pasionaţi ai jocurilor online! Acţiunea jocului se petrece într-o lume plină de monştri...
Reaktor zuma Reaktor zuma
Încearcă acest joc de tip zuma, în care trebuie să nimereşti minim trei elemente de aceeaşi culoare pentru a le elimina. Scopul jocului este să elimini fiecare culoare...
sAlte Siteuri