Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

Nu-i niciodată prea târziu O poartă să deschizi iubirii Şi lângă cine-ţi este drag Să mergi pe drumul fericirii...
Dorul e focul în care ard speranţele dorinţele durerile iar cenuşa ce rămâne reprezintă amintirile...
Te-am cunoscut în clipe grele/Când sufletul-mi era pustiu/şi m-am îndrãgostit de tine /Fãrã sã vreau. fãrã sã ştiu !
La ce foloseşte frumuseţea fără inteligenta. banii fără fericire. zâmbetul fără sentimente. viaţa fără tine ?
Mi-au eliberat certificatul medical şi mi-au spus că sufăr de iubire acută. mi-au recomandat căldură corporală şi anestezie pe bază de sărut... Ce zici mă ajuţi să urmez tratamentul?!?

Sms-uri de Dragoste

Am primit o scrisoare de la Romtelecom. de la Electrică. de la Primărie. dar nu şi de la tine. Păcat. pentru că scrisorile de la tine le apreciez cel mai mult.
O doamnă adevărată este una care poate face ca un bărbat să se comporte ca un gentleman. O asemenea persoană eşti tu pentru mine.
Paşii mei s-au ascuns în urma ta. iar dacă cerul ar putea să te-aducă înapoi la mine. aş culege-n palma o stea... să te am pe ţine lângă inima mea..
Iubesc trei lucruri pe lumea aceasta: Soarele. Luna şi pe Tine. Soarele este iubitul meu ziua. Luna mă alina noaptea şi pe tine am să te iubesc pentru totdeauna.
Aş dori din piept să scot. inima cu dor cu tot. şi s-o pun în pieptul tău. ca să simţi ce simt şi eu. Aş dori să rămân mut. vocea mea să ţi-o'mprumut. ca să spui ce spun şi eu: TE IUBESC ŞI TE VOI IUBI MEREU. ...
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Acum când latura profesională a vieţii tale merge din bine în mai bine. permite-mi să-ţi dau un mesaj de felicitare şi să-ţi spun că ţin la tine
Felicitări. ai reuşit şi din succes ai luat o parte. să te bucuri de ce ai şi mult succes pe mai departe
Asta este un mesaj de felicitare pentru că îţi faci treba de avocat şi câştigi mulţi bani. datorită ţie oameni nevinovaţi înfunda puşcăriile câte 20 de ani...
Este minunat să ştii că cineva te place. cineva se gândeşte la tine. cineva are nevoie de tine…dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uita niciodată ziua de naştere. La Mulţi Ani!

Sms Craciun

Crăciun Fericit alături de cei dragi!
Îţi doresc un Crăciun şi un Revelion fericit alături de familie şi prieteni. să te distrezi şi să te relaxezi… şi cel mai important… să nu faci nimic din ceea ce eu nu aş face! Moşul te vede! Ho-ho-ho!
Cu ocazia Naşterii Domnului. vă doresc. ţie şi familiei tale. multă sănătate. pace. bucurie şi toate cele bune!
Fie că bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit(a)!
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Mario Mario
Fii si tu Mario si incearca sa colectezi toate monedele aurii din nivelele cu diferite grade de dificultate! Succes!
Blitz World Tour Blitz World Tour
Pilotul nostru are probleme cu avionul si este nevoit sa aterizeze fortat. Din nefericire pentru el, cladirile nu ii permit sa aterizeze si este nevoit sa le doboare.Ajuta...
Rumble Ball 2 Rumble Ball 2
Rumble Ball Reloaded este un gen arcade care te prinde imediat. Condu cu indemanare prin labirintele intortochiate!
sAlte Siteuri