Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

Am văzut astăzi ceva în vitrina unui magazin... era frumos. sexy. adorabil. ..am vrut să ţi-l cumpăr. până când am realizat că era refexia mea.
Dragostea e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează...şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte…
Nu ştiu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveseleşti ziua şi mă faci să simt că trăiesc cu adevărat. tu eşti steaua mea călăuzitoare care îmi păzeşte nopţile. nu pot decât că te iubesc foarte mult şi tu eşti totul pentru mine!
Vorbesc cu canapeaua şi flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!
Tânără. drăguţă .blondă. sexy. fără obligaţii. 90-60-90. picioare 1.20 m. plină de viaţă. pătimaşă. exotică. misterioasă. amatoare de senzaţii tari. vând camion.

Sms-uri de Dragoste

Uneori am nevoie de dragoste. alteori de singurătate. uneori de zi. alteori de noapte. uneori de frig. alteori de căldură. dar întotdeauna am nevoie de tine…
Îţi aduc în dar cel mai preţios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie să ai grijă de ea. să o ţii la loc întunecos. departe de lumină. de pisică. de umezeală şi de oameni străini. De asemenea. din 12 în 12 ore trebuie să ver
O zi poate începe fără un SMS de la mine către tine. dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi ? Tocmai m-am gândit.
În lume sunt 8 minuni... 7 dintre ele le ştie toată lumea dar pe a 8-a o ştiu doar eu... aceea eşti tu iubirea mea ! ...
Îţi doresc să mergi pe un drum numit VIAŢĂ. să te împiedici de un ciob numit NORAC.să cazi într-o prăpastie numită FERICIRE. şi că culegi o floare numită IUBIRE!
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţa…La Mulţi Ani!
Mesajele de felicitări sunt ca urările de sărbători. cu cât sunt mai sincere cu atât sunt mai frumoase
La mulţi ani! Fie că toate vâslele şi dorinţele tale să se împlinească!
Deşi nu dau mesaje de felicitări. îţi doresc să te bucuri de ce ai reuşit. ia-ţi un vin bun şi trei cărări

Sms Craciun

Să ne-adune bun cu bun. | Sfânta seara de Crăciun | Că-i mai Sfântă decât toate | La mulţi ani cu sănătate!
- Fie că Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire !
Lumina sfânta venită în Ajun să vă aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi
- Crăciunul este în tot şi în toate, este în tot ce îndrăgim, e marea împlinire de a iubii şi-a fi iubit. Crăciunul este bucuria de a avea pe toţi cei dragi aproape, şi este tăria de a ierta pe cei ce ţi-au greşit, Crăciunul este urarea de sănătate, fericire pe care din suflet vi-o dorim. Crăciunul este lumina, pacea şi liniştea sufletească, este pâinea de pe masă, este soarele din geam. Crăciunul este sfânta lecţie de iubire, este ziua dăruirii şi a sufletului curat. Şi pentru că toate aceste trebuiau să aibe un singur nume, Cel ce ne-a creat şi-a trimis pruncul ISUS şi a unit IUBIREA, BUCURIA, DĂRUIREA, ÎMPLINIREA şi tot ce poate fi mai bun în CRĂCIUN. Din suflet vă dorim să le aveţi pe toate şi un călduros LA MULŢI ANI! Din toată inima, Familia X.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Resident Evil Resident Evil
Unul dintre cele mai reusite jocuri de tip horror, incearca sa te feresti de zomby si tot felul de creeaturi care-ti taie calea!
Flatout Minigame Flatout Minigame
Condu cat poti de repede masina, loveste zidurile si fa soferul sa sboare din locul sau.
Scooby doo curse of anubis Scooby doo curse of anubis
Scooby si Shagy s-au ratacit intr-o piramida infricosatoare.Ajuta-i sa iasa afara inainte ca fantoma lui Anubis sa-i prinda.
sAlte Siteuri