Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

Am scris pe cerul albastru dar norii mi-au şters cuvintele. Am scris pe ţărmul mării dar valurile mi-au şters cuvintele. Am scris pe pământul din grădina mea dar vântul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea şi nimeni şi nimic nu-mi va putea şter
Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.
Tu mă faci să râd tu mă faci să plâng tu mă faci să simt că trăiesc. tu mă faci să iubesc!
Dacă sărutările ar fi apă. ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze. ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu. ţi-aş dărui o galaxie. Dacă prietenia ar fi viaţa. ţi-aş da viaţa mea.
Priveşte cerul. la apus. într-o seară plăcută de primăvară! Aşa cum lumina se îmbină cu întunericul. formând una din cele mai magice frumuseţi ale naturii. aşa vieţile noastre s-au întâlnit. inimile noastre s-au unit. luând naştere una din cele mai frumoa

Sms-uri de Dragoste

I-am cerut lui Dumnezeu o floare şi mi-a dat o grădină. I-am cerut un pahar de apă şi mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un înger şi mi te-a dat pe tine!
Toată lumea ar vrea să fie ca şi Soarele. pentru a-ţi lumina viaţa. Eu aş prefera să fiu ca Luna. pentru a putea să-ţi luminez cele mai întunecate clipe. atunci când soarele nu îţi luminează viaţa.
Dacă sărutările ar fi apă. ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze. ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu. ţi-aş dărui o galaxie. Dacă iubirea ar fi viaţa. ţi-aş da viaţa mea.
Aş vrea să fiu un fulg să mă topesc pe buzele tale…aş vrea să fiu o rază de soare să te mângâi în fiekre clipa…aş vrea să fiu o piktura de rouă să mă preling pe pielea ta catifelată ...
Credeam că viaţa este nedreaptă cu mine şi mi-a dat multe motive ca să o urăsc. Dar acum. cum aş putea urî viaţa asta minunată care mi te-a dat pe tine ?
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Această zi în care a fost creată cea mai minunată minte feminină este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Cu drag. …
Fie ca această zi să fie doar începutul unui an plin de amintiri frumoase. momente speciale şi vise nespulberate!
Cum crezi că pot să-mi amintesc de ziua ta dacă nu pari să îmbătrâneşti deloc?
Felicitări. ai reuşit şi din succes ai luat o parte. să te bucuri de ce ai şi mult succes pe mai departe

Sms Craciun

- Crăciunul este în tot şi în toate, este în tot ce îndrăgim, e marea împlinire de a iubii şi-a fi iubit. Crăciunul este bucuria de a avea pe toţi cei dragi aproape, şi este tăria de a ierta pe cei ce ţi-au greşit, Crăciunul este urarea de sănătate, fericire pe care din suflet vi-o dorim. Crăciunul este lumina, pacea şi liniştea sufletească, este pâinea de pe masă, este soarele din geam. Crăciunul este sfânta lecţie de iubire, este ziua dăruirii şi a sufletului curat. Şi pentru că toate aceste trebuiau să aibe un singur nume, Cel ce ne-a creat şi-a trimis pruncul ISUS şi a unit IUBIREA, BUCURIA, DĂRUIREA, ÎMPLINIREA şi tot ce poate fi mai bun în CRĂCIUN. Din suflet vă dorim să le aveţi pe toate şi un călduros LA MULŢI ANI! Din toată inima, Familia X.
Un bătrânel cu chipul drag v-a călcat al casei prag să nu jigniţi . e moş Crăciun Şi va aduce un an mai bun! CRĂCIUN FERICIT!
De Crăciun. dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te băga într-un sac. nu te speria! I-am scris moşului că te vreau pe tine de Crăciun!
Lumina sfânta venită în Ajun să vă aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Swift Turn 2 Swift Turn 2
Acest joc este continuarea îmbunătăţita a unui joculeţ în care personajul principal este un pătrăţel. Şi de această dată eroul pătrăţelul portocaliu, însă...
Zuma Ursuletul si Pisica Zuma Ursuletul si Pisica
Încearcă acum minunatul joc Zuma Bear and Cât, Ursuleţului este inebunit după celebrul joc Zuma şi ia parte acum la un captivant joc zuma subacvatic. Participă şi...
Dont Let Go Dont Let Go
Tine apasat cu mousele pe micul balon, avand grija sa nu ii dai drumul.Orice ar fi nu trebuie sa ii dai drumul! Succes!
sAlte Siteuri