Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms

Sms Amuzante

De-ar fi să scriu în versuri ce pentru tine simt Luceafărul lui Eminescu ar fi prea scurt!
Paşii mei s-au ascuns în urma ta. iar dacă cerul ar putea să te-aducă înapoi la mine. aş culege-n palma o stea... să te am pe ţine lângă inima mea..
A te îndrăgosti este atunci când ea adoarme în braţele tale şi se trezeşte în visele tale!
Atunci când cerul este acoperit de nori. nu putem vedea soarele. dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna. dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.
Te văd adormind pe nisipul de frunze. eşti ca o muză ce mă prinde în pânze. Te pierd şi mă pierd când eşti doar al meu. eşti îngerul pe care îl voi iubi mereu!

Sms-uri de Dragoste

Pentru ca să fiu fericit eu nu vreau decât să fiu mereu cu tine .să te ţin în braţe şi niciodată să nu pleci de lângă mine...te iubesc la infinit şi îmi lipseşti cumplit...
Te-am iubit cu privirea...te-am iubit cu sărutul...te-am iubit cu mângâierea...acum te iubesc cu toată fiinţa mea...
Când îngeraşii în rai se jucau. pentru că unul era tare drăguţ. ceilalţi l-au aruncat pe pământ! Ups! te-ai lovit?
În lume sunt 8 minuni... 7 dintre ele le ştie toată lumea dar pe a 8-a o ştiu doar eu... aceea eşti tu iubirea mea ! ...
O persoană pe care o iubeşti reprezintă o extensie a ta. Fără ea nu eşti complet. aşa că te rog să ai grijă de tine pentru că nu vreau să pierd o parte din mine.
Linkuri Sponsorizate

Sms Aniversare

Îţi dau aceste mesaje de felicitări pentru că ai terminat de plătit leasingul şi cu banii eşti atent. încă 25 de ani şi ai terminat cu cu creditul pentru apartament
Unora le place ziua de duminică. altora cea de luni. dar mie îmi place ziua ta. La mulţi ani iubitule/iubito!
Cred că primeşti mesaje de felicitări din ce în ce mai des dar al meu este cel mai sincer şi costă cât un SMS
Ştiu că azi de ziua ta…şi totuşi îmi vine atât de greu să-mi exprim sentimentele într-un SMS…cred că voi aştepta să-ţi spun personal tot ce simt pentru tine...

Sms Craciun

Îţi doresc un Crăciun şi un Revelion fericit alături de familie şi prieteni. să te distrezi şi să te relaxezi… şi cel mai important… să nu faci nimic din ceea ce eu nu aş face! Moşul te vede! Ho-ho-ho!
Cu colinde de Crăciun. vă dorim un an mai bun. şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumina. zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă. mult noroc să aveţi în toate. la mulţi ani cu sănătate!
Aburul sarmalelor s-a risipit. parfumul cozonacilor dus e. iar ţuica şi vinul uitat sunt şi ele. Aşa că RESTART. Crăciun Fericit!
Îţi urez să ai parte de un Crăciun de vis!
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Pinboliada zuma Pinboliada zuma
Jocul Pinboliada Zuma este o combinaţie reuşita între pimball şi zuma. Încearcă-l... o să ţi se pară interesant şi captivant. Succes !
Bomb Jack Bomb Jack
Ai acum ocazia să te distrezi într-un joc de aventura în care trebuie să colectezi bombe şi bănuţi de aur pentru a trece la alt nivel. Instrucţiuni de joc: Cu ajutorul...
Rockface Rescue Rockface Rescue
Faci parte din echipa de alpinisti salvatori. Ai abilitatile necesare sa inveti? Trebuie sa iubesti muntele, iar curajul si taria de caracter sa nu-ti fie deloc straine.
sAlte Siteuri