Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Amuzante

Linkuri Sponsorizate
Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele drăguţe şi frumoase. Evident. l-am trimis la un număr greşit. Ne pare foarte rău pentru deranj.
Prietene. aminteşte-ţi că fără prostie nu ar fi înţelepciune şi fără urâţenie nu ar frumuseţe... deci la urma urmei lumea are nevoie de tine!
Am văzut astăzi ceva în vitrina unui magazin... era frumos. sexy. adorabil. ..am vrut să ţi-l cumpăr. până când am realizat că era refexia mea.
Îmi aduc aminte cum a fost prima oară... M-am aşezat pe spate. şi încet încet am simţit o înţepătură. de unde a ieşit sânge cu o substanţă gălbuie. Tu mai întrebat dacă mă doare. iar eu. cu ochii în lacrimi. am zis că nu. dar până la urmă n-am mai putut s
În lumea asta există 2 tipuri de personae: EU şi persoane care şi-ar dori să fie ca mine
De ce câinii sunt mai buni ca femeile: te ascultă când ţipi la ei; nu fac cumpărături; orice tip poate avea un câine care arată bine. 
Tânără. drăguţă .blondă. sexy. fără obligaţii. 90-60-90. picioare 1.20 m. plină de viaţă. pătimaşă. exotică. misterioasă. amatoare de senzaţii tari. vând camion.
Ce se întâmplă cu telefonul tău? De fiecare dată când te sun operatorul îmi zice "abonatul apelat este o maimutza. vă rugăm apelaţi la zoo!"
Vreau să ştii cât de mult înseamnă prietenia noastră pentru mine. Dacă am fi pe un vapor care se scufundă. cu o singură vesta de salvare... mi-ar fi tare dor de tine!
Sunt un ucigaş. ucid oameni pentru bani. Dar pentru că eşti prietenul meu. te ucid pe gratis.
Mă uit la Lună... Luna e superbă! Mă uit la tine şi... şi... mai bine mă uit din nou la Lună!
Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Şi prietenia începe cu tine şi cu mine.
Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra strălucitor şi plin de viaţă. din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.
Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pt mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa iar tu te vei supăra dar fără să-ţi dai seama că pt mine tu eşti viaţa!
Poliţia caută persoană inteligentă. sexy. cu simţul umorului. Tu eşti în siguranţă. dar eu unde să mă ascund?
Am fost arestat pentru port ilegal de frumseţe şi trafic de inteligenţă! Salvează-mă!
Ce prezentă! Ce inteligenţa! Cât farmec! Şi ce ochi frumoşi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?
S-a găsit un cadavru neidentificat. mic de statură. urât. chel. fără creier. Mi s-a făcut frică. spune-mi că trăieşti!
Am fost arestat pentru port ilegal de frumsetze şi trafic de inteligentza ...am fost născut la cererea femeilor ...când m-am născut am fost scos la licitatzie şi am câştigat milioane de $. iar în momentul de fatza sunt printz al femeilor!
Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.
Un prieten bun e ca un sutien: greu de găsit. confortabil. sprijinitor. te ţine strâns. şi întotdeauna aproape de inima ta.
Vreau să îţi simt gustul...vreau să muşc din tine...să tremuri când te ating. te vreau mai mult decât orice...Snickers!!!
Spune-mi. intră? Da? şi doare? Ohh. da! Doare! Îl bag încet! Tot doare! Bine! Să încercăm alt pantof atunci!
Eşti o fiinţă atât de drăguţă. politicoasă. frumoasă. sinceră. spirituală şi unica pe această lume... Primeşte urările mele de bine şi aceste minciuni nevinovate.
Ai fost alături de mine când m-am îmbolnăvit. când mi-au furat hoţii portofelul. când mi-am buşit maşina. Mai plimbate-te! Îmi porţi ghinion!!!
Este ora trei noaptea şi pe stradă a trecut un buldozer care se îndrepta spre şantier. M-am gândit că ar fi bine să îţi spun şi ţie. Somn uşor în continuare!
Când treci printr-o perioadă proastă. adu-ţi aminte că există Cineva în cer care te iubeşte şi are grijă de tine şi cineva pe pământ căruia îi pasă de tine şi eu sunt acela.
Între noi există un ocean. Pădurile şi munţii ne despart. Nu sunt superman. dar dă-mi o secundă şi voi zbura peste mări şi târî pentru a-ţi trimite dragostea mea. Ai primit-o ?
Atunci când cerul este acoperit de nori. nu putem vedea soarele. dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna. dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Feed Feed
Ajuta-l pe Mo sa treaca peste iarna aceasta geroasa prinzand peste de sub gheata.
Svetlograd Zuma Svetlograd Zuma
Protejati-va orasul de atacurile inamice, pentru a deveni eroul de Svetlograd. Folositi un sortiment de atacuri explozive si salbatice, pentru a primi cât mai multe bonusuri...
King Of The Hill King Of The Hill
Foloseste armele pentru a-ti apara castelu de invadatori, si pentru a deveni Regele Colinei
sAlte Siteuri