Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Amuzante

Linkuri Sponsorizate
Dacă sărutările ar fi apă. ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze. ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu. ţi-aş dărui o galaxie. Dacă prietenia ar fi viaţa. ţi-aş da viaţa mea.
Nu-mi spune că mă iubeşti decât dacă cu adevărat  mă iubeşti. pentru că s-ar putea să fac o nebunie şi chiar să cred asta.
Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii. nu aş mai clipi niciodată. de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine.
Nimeni nu i-a învăţat pe peşti să înoate. pe câini să latre sau pe fluturi să zboare şi asta e natural şi firesc şi aşa e viaţa. Exact la fel. nimeni nu m-a învăţat să mă gândesc la tine cu dragoste. Aşa e viaţa !
O persoană pe care o iubeşti reprezintă o extensie a ta. Fără ea nu eşti complet. aşa că te rog să ai grijă de tine pentru că nu vreau să pierd o parte din mine.
Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia. alţii - celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primut SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.
Am primit o scrisoare de la Romtelecom. de la Electrică. de la Primărie. dar nu şi de la tine. Păcat. pentru că scrisorile de la tine le apreciez cel mai mult.
Mă tot gândesc de ce nu-mi trimiţi un SMS. Posibile variante: a. eşti ocupată b. eşti obosită c. eşti bolnavă d. vrei să mă faci să îţi simt lipsa.
Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiţie: ascunde-ţi aripile pentru că lumea să nu ştie că eşti îngerul meu.
Poţi să-ţi spun astăzi că te iubesc ? Dacă nu. pot să-ţi spun mâine ? Dar poimâine ? Pentru te voi iubi în fiecare zi din viaţa mea.
Fără dragoste suntem orfani de toate. fără pasiune. suntem ca o moară de vânt spânzurata în vid!  
Un duh mi-a promis 3 dorinţe. Eu i-am spus că nu vreau 3 nici măcar două ci una singură: Mi-aş dori să te am pe tine!
Toate zilele sunt nopţi până te văd iar nopţile strălucesc că zilele când te visez...
Dragostea - Toată viaţa mea am auzit despre ea. am citit despre ea. am visat la ea. am plâns după ea. Acum. lângă tine. am găsit-o !
Toată lumea ar vrea să fie ca şi Soarele. pentru a-ţi lumina viaţa. Eu aş prefera să fiu ca Luna. pentru a putea să-ţi luminez cele mai întunecate clipe. atunci când soarele nu îţi luminează viaţa.
Există 4 etape către fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi împreună.
Ştiai că bărbaţii şi femeile sunt îngeri care au numai o singură aripă ? De aceea este nevoie ca ei să se îmbrăţişeze. pentru ca să poată să zboare.. Sper că tu îţi să găseşti îngerul cu care să poţi zbura pentru totdeauna.
Să ţii la cineva este uşor. dar să faci pe cineva să ţină la tine este greu. Mă tot întreb cum ai reuşit aşa de repede să mă faci să ţin la tine.
Orice ai face. sunt alături de tine. Sper că toate visele tale să se împlinească. Oricunde. oricând. voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire. Pentru că te iubesc.
La ce foloseşte frumuseţea fără inteligenta. banii fără fericire. zâmbetul fără sentimente. viaţa fără tine ?
Dacă mă urăşti trage în mine cu arcul. dar ai grijă să nu mă nimereşti în inima pentru că acolo te afli tu.
De ce cad păsările din cer atunci când treci tu prin apropiere ? Poate că. asemenea mie. vor să fie aproape de tine.
Dacă ar cădea câte o stea de fiecare dată când mă gândesc cu dor la tine. atunci în curând nu ar mai fi stele pe cer. Dacă deseară te vei uita la cer şi nu vei vedea nici o stea. să ştii că este din vina ta. pentru că m-ai făcut să te iubesc atât.
Un înger m-a întrebat de ce ţin atât de mult la tine. I-am spus că nu există nici un motiv ca să nu fac asta.
Credeam că viaţa este nedreaptă cu mine şi mi-a dat multe motive ca să o urăsc. Dar acum. cum aş putea urî viaţa asta minunată care mi te-a dat pe tine ?
O zi poate începe fără un SMS de la mine către tine. dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi ? Tocmai m-am gândit.
D-zeu ne-a dat 2 picioare să mergem. 2 mâini să ţinem. 2 ochi să vedem. 2 urechi să auzim. dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva că tu să o găseşti.
Buzele tale par să se simtă singure. N-ar vrea să le întâlnească pe ale mele?
Mi-e frică să merg cu maşina atunci când sunt cu tine. Pentru că atunci când sunt cu tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Aventura Dragonului Aventura Dragonului
În acest joc de aventuri trebuie să termini fiecare nivel împreună cu dragonul, încercând să acumulezi bonusuri prezentate prin diamante şi rubine preţioase. În...
Swift Turn 2 Swift Turn 2
Acest joc este continuarea îmbunătăţita a unui joculeţ în care personajul principal este un pătrăţel. Şi de această dată eroul pătrăţelul portocaliu, însă...
Dock Port Dock Port
Ancoreaza cu atentie vaporul in port!
sAlte Siteuri