Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Amuzante

Linkuri Sponsorizate
Cel mai trist lucru în lume este acela că uneori sufletul ţi-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.
Tu eşti visul meu...unicul meu vis...aş vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng aşa de tare încât TU şi EU să devenim un singur suflet.
Ţi-aş da inima mea . dar a suferit prea mult ţi-aş da viaţa mea dar trebuie să meargă înainte ţi-aş da totul dar e prea târziu căci s-a terminat.
Ce să scriu?...nu încap decât 160 de caractere...oare de câte ori pot scrie TE IUBESC ?
Te iubesc ca-n prima zi când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt asupra noastră pe Pământ. Te iubesc te voi iubi şi chiar dacă soarta ne va despărţi iubirea noastră vă sta acolo sus scrisă într-o stea.
Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii căci ea dacă te consideră vrednic îţi va îndrepta ea cursul!...
Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pt mine!
Picioarele tale sunt obosite? Pt că ai alergat prin mintea mea toată ziua....
Tot timpul să desenezi cercuri în jurul celor pe care-i iubeşti nu inimi pt că inimile se pot rupe. dar cercurile nu au capăt.
Dacă aş fii o lacrimă în ochii tăi m-aş rostogoli pe obraz să-ţi ating buzele.Dc tu ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş mai plânge niciodată de frică să nu te pierd!
Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă m-aş apleca asupra umărului tău te-aş strânge în braţe şi aş spune 'uite asta'.
Sunt un poliţist şi te arestez pt că eşti tu.E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea .
Undeva cineva se gândeşte la zâmbetul tău şi se bucura de prezenţa ta în viaţa sa.Aşa că atunci când eşti singura adu-ţi aminte că cineva undeva se gândeşte la tine!
Nu pot să dorm şi îngeraşul mi-a spus să mă gândesc la ceea ce-i mai frumos în viaţa mea. M-am gândit la tine pentru că viaţa mea eşti TU...'MiSs_YoU'
Ai uitat de mine şi tristeţea s-a înstăpânit în lume! Aş vrea o lacrimă doar una care să-mi înece obrazul să lunece apoi să sterga distanţele ce ne despart.
Dacă aş fi de gheaţă ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbeşti. dar bine că nu sunt pt că altfel m-aş fi topit deja.
Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl coborî plângând. E o taină pe care îndrăgostiţii o ascund de frică lumii....când taina e descoperită dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumină .
Dacă aş amaneta un gram din dragostea mea pt tine ţi-aş cumpăra lumea întreagă şi încă ceva ...sper că eşti bine.
Iubirea ta e singurul gând pentru care exist. Nu uita că pentru tine trăiesc. Şi ştii de ce? Doar ca să te iubesc .
M-am uitat în portofel şi era gol m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede m-am uitat în inimă şi te-am găsit pe tine.Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!
Dragostea este ca un edificiu iar piatră care stă la temelia acestuia este iubirea şi fiecare zi care trece este încă o cărămidă pusă la temelia lui. Dar dintr-o singură greşeală poate dintr-o vorbă spusă în vânt edificiul ce cu greu l-ai clădit se poate
Sunt 6 bilioane de oameni în lumea asta. Nu ştiu de ce-ţi dau mesaje. Poate pt că 5.999.999.999..de oameni nu te pot înlocui!
Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastră eu nu aş fi fericit dacă nu ai fii tu.
Într-o noapte o stea m-a întrebat:'De ce nu o laşi dc te face să plângi?'I-am răspuns:'Stea tu ţi-ai părăsi cerul ?'
Vată de zahăr?NU...Sirop de căpşuni? NU...Ciocolată?NU...Nu pot găsi nimic atât de dulce ca tine!
Pentru a trăi am nevoie de bătăi de inimă.Pt asta am nevoie de o inimă.Pt o inimă am nevoie de fericire.Pt fericire am nevoie de tine.
Aş vrea să cred să pot visa să te aduc de partea mea. Aş vrea ca timpul să-l opresc să-ţi spun de fapt cât Te iubesc.
E greu să iubeşti şi va fi întotdeauna. dar adu-ţi aminte că cineva te iubeşte şi acela sunt EU .
Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Ferma Frenzy Ferma Frenzy
Jocul Ferma frenzy 3 este un joc deosebit, in care trebuie sa aperi ferma pe care o detii de diferite animale salbatice, procedeu prin care poti creste productia proprie...
Shooting The Fly Shooting The Fly
Foloseste mousele pentru a lua in tinta zburatoarele, apoi impusca. Incearca sa dobori cat mai multe zburatoare. Succes!
Alien Invasion2 Alien Invasion2
Impusca navele extraterestre, nu le lasa sa ajunga pe pamant.
sAlte Siteuri