Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Amuzante

Linkuri Sponsorizate
Dragostea este că atunci când stai pe cimentul moale:chiar dacă pleci urmele-ţi rămân acolo .
Cine are capacitatea de a se îndrăgosti poate avea mereu încredere în iubire şi în valoarea omului de care s-a îndrăgostit!
Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii căci ea dacă te consideră vrednic îţi va îndrepta ea cursul!...
Ai fost şi ai rămas doar o amintire dar viaţa trece şi voi lupta să merg înainte...voi lupta precum trestia lupta inpotiva vântului .
Nu dispera când soarta te apasă şi nici nu plânge de-al tău destin căci după un chin viaţa-i mai frumoasă cum după ploaie ceru-i mai senin.
Ploua acum...Ar trebui să te duci la geam şi să numeri picăturile de ploaie...atât de mult îmi este mie dor de tine!
8 litere 2 cuvinte 1 singur înţeles: TE IUBESC .
Când soarta îmi va spune să părăsesc pământul când oameni fără milă îmi vor sapa mormântul când zile ptr mine nu vor mai exista atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.
Ai apărut ca un abur şi de atunci îmi însoţeşti paşii precum aerul nu am uitat primul sărut. încă îi mai simt amprentă.
Am scris pe cerul albastru dar norii mi-au şters cuvintele. Am scris pe ţărmul mării dar valurile mi-au şters cuvintele. Am scris pe pământul din grădina mea dar vântul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea şi nimeni şi nimic nu-mi va putea şter
Dacă vrei soare aşteaptă răsăritul;dacă vrei curcubeul aşteaptă ploaia;dacă vrei zăpadă aşteaptă iarna.Dar dacă mă vrei lângă tine nu aştepta spune-mi!
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să trăiesc o mie de ani..
Pentru iubire nu se multumestem. În consecinţă n-o să îţi mulţumesc nici eu. Doar te iubesc sublim şi nebuneşte. Atât de.pur total nepământesc .
Nu sunt cum sunt când tu mă vezi ci sunt cum sunt când mă visezi. Deci dormi mai mult ca să visezi să vezi cum sunt când nu mă vezi .
Dacă aş planta o floare de fiecare dată când mă gândesc la tine aş merge acum printr-o grădină plină cu flori fără să-i mai găsesc capătul.
Odată mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate a fost o poveste a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.
Dragostea e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează...şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte…
Dragostea nu este numai flori zâmbete iubire ci înseamnă şi lacrimi dorinţa pasiune şi de aceea puţini au privilegiul de a-i descoperi puterea.
În rai fără tine e moarte e gheaţă Şi în iad lângă tine e bine e viaţa!
Visez doar la tine... visez că vei fi mereu lângă mine. Oare visul meu se va împlini?
Dragostea este un dar nu o obligaţie ascultă-ţi inima şi ai încredere întotdeauna în persoană pe care o iubeşti…
Dimineaţa nu mănânc mă gândesc la tine la amiază nu pot mânca mă gândesc la tine seara nu pot mânca mă gândesc la tine iar noaptea nu pot dormi mi-e foame!
Dacă Luna Ar Iubii Noaptea La Fel De Mult Cum Te Iubesc Eu Pe Tine .. Soarele Nu Ar Mai Răsării Niciodată !!
Eşti primu` meu gând înainte de a mă trezi şi eşti ultimu` meu gând înainte de a mă culca.
De-ar fii universul o lume plină de femei şi eu un astru printre ele eu tot pe tine te-aş alege căci eşti iubirea vieţii mele... te iubesc..
Dacă pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc şi este. ceea ce simt pentru tine. ar trebui să te uiţi afară să vezi că a început să ningă..
Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da dă-mi o secundă din viaţa ta itzi voi fura un minut te voi săruta o oră shi te voi iubi o viatza.
Nu ştiu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveseleşti ziua şi mă faci să simt că trăiesc cu adevărat. tu eşti steaua mea călăuzitoare care îmi păzeşte nopţile. nu pot decât că te iubesc foarte mult şi tu eşti totul pentru mine!
Te crezi buricul pământului crezi că numai tu contezi? Dacă răspunzi da înseamnă că ştii că te iubesc.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Aventura Dragonului Aventura Dragonului
În acest joc de aventuri trebuie să termini fiecare nivel împreună cu dragonul, încercând să acumulezi bonusuri prezentate prin diamante şi rubine preţioase. În...
Swift Turn 2 Swift Turn 2
Acest joc este continuarea îmbunătăţita a unui joculeţ în care personajul principal este un pătrăţel. Şi de această dată eroul pătrăţelul portocaliu, însă...
Dock Port Dock Port
Ancoreaza cu atentie vaporul in port!
sAlte Siteuri