Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Anul Nou

Linkuri Sponsorizate
- Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2012 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!
- Căderea primului fulg îmi aminteşte de priviri timide de îndrăgostit, de plimbări sub ninsoare, de clinchet de clopoţei, aromă de cozonac şi mireasma proaspătă de brad... Magia sărbătorilor ne învăluie aducându-ne aminte să iubim, să fim generoşi şi să aducem bucurii celor dragi! Un Crăciun Alb Fericit tuturor!
- Sub tavan de stele coapte
Şi cu bani şi fără bani
Într-un miez frumos de noapte
Lumea-şi spune:"La mulţi ani!"
- Dacă aş putea aş aduna lumina din toţi brazii aş mai pune un strop din albul fulgilor de nea, aş mai lua steluţe argintii şi toate strânse într-un glob roşu ţi le-aş trimite ţie ca să ştii cât de mult şi curat te iubesc, şi când ai deschide darul ai să ştii că e Crăciunul şi e aşa cum doar noi ştim să îl primim de atâţia de ani.
- Priviţi anul care a trecut cu sufletul unul om înţelept şi noul an cu Ochi limpezi de copil reflectând uimirea şi credinţa. Sperând să ne Consideraţi un prieten al dvs. îndrăznim să vă trimitem gândul nostru Protector că noul an să vă aducă dragostea, armonia, strălucirea şi Lumina pe care le meritaţi din plin. Sărbători fericite alături de cei Dragi şi La mulţi Ani!
- De Sfintele Sarbatori
Patru veseli uratori
Va doresc:
Mult belsug în casa
Pâinea mai gustoasã,
Datorii putine
În anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gând curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
- Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde... Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite... La Mulţi Ani!
- A mai trecut un an...
Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit..
Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald,
Sărbători Fericite
- Un an nou mai fericit,
Cu de toate garnisit,
Sănătate şi iubire
Şi cu multă fericire!
- La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.
- Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi liniste în suflet şi multă dragoste în inimă. La mulţi ani!
- Aminteşte-ţi râsul, bucuria, muncă şi lacrimile. Iar în timp ce tu reflectezi asupra anului care a trecut gândeşte-te şi la posibilităţile ce vor urma în noul an. Aminteşte-ţi pentru că acuma este vremea noilor speranţe e timpul în care sărbătorim bucuria vieţii. La Mulţi Ani!
- Anul ăsta care vine să vă meargă mult mai bine.. Pace, Linişte sufletească Domnul din cer să vă dăruiască.. Multe vise împlinite şi Sărbători fericite.. La Mulţi Ani!
La Mulţi Ani cu veselie,
Sănătate pe vecie,
Casa plină de bucate,
Dragoste pe săturate,
Bani la greu, noroc cu carul, Ce doriţi şi sus paharul!
- Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
- Când Dumnezeu te are drag
Şi te ia în pază milei sfinte
Ca arme de-a lupta înainte
Nu-ţi da nici bată nici toiag
Îţi da pricepere şi minte.
- La Mulţi Ani cu bucurie! Casă, casa să vă fie, Masă, masa să rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate
Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/Să învingeţi relele ce te-ncurcă vieţile!
- Tu, suflet cald
A mai trecut un an...
Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit..
Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald,
Sărbători Fericite!
- Fie că în anul ce vine, viaţa să îţi fie o continuă sărbătoare... Salariu occidental, dimineţi dulci ca parfumurile franţuzeşti, zile pline de entuziasm şi realizări nemţeşti şi nopţi legănate de cântecul gondolierilor veneţieni... 2012 să te înveţe că visele pot deveni realitate! La mulţi ani!
- Lăsaţi la o parte lumina artificilor aprinse în noaptea anului nou să vă lumineze.fie că anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos."la mulţi ani"anul nou să vă dăruiască sănătate, pacein suflet şi prosperitate pentru dumneavoastră şi familia.
- Să aveţi parte de tot ce aveţi şi mai vreţi,
De tot ce nu aveţi şi vă doriţi,
De tot ce vă lipseşte şi nu ştiţi.
Un an nou fericit!
Mulţi ani cu sănătate
- Iartă, iubeşte, zâmbeşte, exprimă-te, relaxează-te, ajută un bătrân, acceptă un compliment, ascultă-ţi prietenii, reia un proiect abandonat, fii înţelegător cu tine şi cu alţii, uită-te la un album cu fotografii, pictează un tablou, ascultă tăcerea, aminteşte-ţi în totdeauna că nu eşti singur, spune-le celor dragi cât de mult îi iubeşti, imaginează-ţi că astăzi nu ai nici o grijă, joacă-te cu un copil, citeşte o carte bună, alege-ţi o stea pe cer, fii copil încă o dată, dă-ţi voie să mai şi greşeşti, lasă-i pe alţi să te ajute, renunţă la ce nu-ţi place, îndeplineşte-ţ
- În anul ce vine, să ai un drum al tău, propriu, pe care să mergi cu paşi liniştiţi, dar nu scârţâiţi, cu fruntea ridicată, cu umerii drepţi, să nu te laşi ispitit de cărări ce te rătăcesc, iar faptele săvârşite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate să-ţi dea măcar o crenguţă pentru încununarea vieţii tale!
- Bucuria vine din lucruri mărunte...
Liniştea vine din suflet...
Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre...! An nou fericit!
- Nou este anul ce vine, noi sunt visele, noi sunt dorinţele, dar calduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou aşa cum ai visat!
- Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!
- Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă Împlinire, Fericire şi Iubire. Multă sănătate şi multe împliniri în anul 2012. La Mulţi Ani!
- Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zâmbetele copiilor îţi doresc ca visele să ţi se îndeplinească. Să ai parte de tot ce este mai frumos în 2012! La Mulţi Ani!
- În aceste câteva zile când păşim din anul ce a trecut în cel ce vine, vă dorim ceea ce majoritatea dintre noi nu au:
Vă dorim să aveţi timp să râdeţi!
Să fiţi fericiţi!
Să vă gândiţi la cei dragi!
Să întindeţi man după stele!
Să aveţi timp să vă uitaţi şi să credeţi!!
Să aveţi timp să speraţi!
Să aveţi timp să vă bucuraţi de fiecare zi, de fiecare ceas...
LA MULŢI ANI!
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Blitz World Tour Blitz World Tour
Pilotul nostru are probleme cu avionul si este nevoit sa aterizeze fortat. Din nefericire pentru el, cladirile nu ii permit sa aterizeze si este nevoit sa le doboare.Ajuta...
The Sims The Sims
Esti intr-un oras si poti face ce vrei, mergi la scoala, la serviciu, in club sau la magazin
Caterpillar Smash Caterpillar Smash
Omoara omidele cele urate cum apar\
sAlte Siteuri