Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Anul Nou

Linkuri Sponsorizate
Să primim odată cu colindătorii şi lumină, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Că iarba sub zăpadă, că fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.
A mai trecut un an ...
Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit...
Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.
Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presaraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi. Să avem un 2012 aşa cum ni-l dorim!
Fie că anul care începe să ţi se aştearnă în cale, poteca netedă , vegheata de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi...!!
Deşi iarna se codeşte
Să-şi întindă haina grea,
Ţi-am trimis un fulg de nea,
Cu toată dragostea mea...

Tu în palma îl primeşte
Şi, chiar de va dispărea,
Va lăsa în urma sa
Dorul din inima mea...
Când Dumnezeu te are drag,
Şi te ia în pază milei Sfinte,
Ca arme de-a lupta înainte,
Nu-ţi da nici bată nici toiag,
Îţi da pricepere şi minte.
- Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace în suflet si prosperitate pentru voi si familie. "La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va înnoureze "cerul" senin al vietii!
- Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
- Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde... Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani!
- Fie că sărbătorile de iarnă să îţi aducă linişte sufletească, mult noroc şi iubire! Un An Nou alături de cei dragi şi apropiaţi sufleteşte. La Mulţi Ani!
- Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie! La mulţi ani fericiţi!
- În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!
- Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în noul an şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!
- Nu-mi raspunzi la telefon desi te sun în nestire, o sa-ti dau un sms cu La Multi Ani, sanatate si iubire.
La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul!
Acum când vremea sta să-şi împartă trupul între vechi şi nou, când colindul îşi pregăteşte cu emoţie armoniile, când magii străbat distantele pentru clipa cea de taină, acum, după sfânta poruncă a datinii străbune, primiti prinosul nostru de gânduri frumoase, calde urări de fericire, belşug şi împliniri!
Tată bun, mama iubită,
Azi e ziua potrivită
Să vă spun ce vă doresc
Să v-arăt cât vă iubesc.
Vă doresc întâi de toate,
Un an nou cu sănătate,
Voie bună, trăi uşor,
Bucurie şi mult spor.
Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2012 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire !
Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea... M-au bucurat urările tale din noaptea de 31... în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti... Uite... o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu... Îţi aparţin... TE IUBESC !!!
Sufletul tau sa vibreze în armonie si pace, iubirea sa te primeasca în bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti împlinite... LA MULTI ANI!
Când ultimele zile cad.
Din miile de calendare.
Se-aprind stelute-n crengi de brad.
Ca semn de mare sărbătoare.
Când toţi urează celor dragi.
Cuvinte de iubire.
La fel îţi urez şi eu acum:
MULT NOROC ŞI FERICIRE
LA MULŢI ANI!!!
- Mult belsug în casa,
Pâinea mai gustoasa,
Datorii putine
În anul care vine.

Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gând curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.

La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si împliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu în toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,
- Acum că roata timpului a mai ţesut încă un an, iar cristalele fulgilor de nea întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieţii, de darurile moşului şi să aşteptăm încrezători clipele viitorului!
Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presaraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi. Să avem un 2011 aşa cum ni-l dorim!
- Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!
- Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!
- Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulţi ani!
- Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!
De Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine. La mulţi Ani!
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Attack Of Iinfectrons Attack Of Iinfectrons
Zboara in jurul planetei si distruge toate creeaturile care-ti ies in cale!
Zuma circlo Zuma circlo
Zuma Circlo: Ia cel puţin trei bile de aceeaşi culoare împreună, pentru a le elimina de pe ecran şi pentru a obţine puncte.
Sub Commander Sub Commander
sti comandantul unui submarin si trebuie sa nu te lovesti de iceberguri, mine sau alte surprize ...
sAlte Siteuri