Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Anul Nou

Linkuri Sponsorizate
La mulţi ani cu veselie. sănătate pe vecie. casa plină de bucate. dragoste pe săturate. bani la greu. noroc cu carul. ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!
Cele mai sincere urări chiar dacă frazele ţi se par aceleeasi! Sănătate. Bani. Iubire de la un prieten sincer.La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!!
Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun. cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.
Acest an împreună a fost ca şi cum am fi trăit în paradis.Am luat de nevastă un înger? La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit
Dacă te arăţi la geam vei simţi pe vizul tău o adiere uşoară: este vântul ce aduce pe aripi noul an ce vine. dai toate visurile şi speranţele tale ...îţi urez ca vântul să le ia cu el şi să-ţi realizelze toate dorinţele. La Mult Ani şi un An Nou Fericit
Tată bun. mama iubită.

Azi e ziua potrivită

Să vă spun ce vă doresc

Să v-arăt cât vă iubesc.

Vă doresc întâi de toate.

Un an nou cu sănătate.

Voie bună. trăi uşor.

Bucurie şi mult spor. La Mulţi Ani!

Să primim odată cu colindătorii şi lumină. căldură. liniştea. dragostea şi împăcarea celui nou. veselia şi viaţa. Că iarba sub zăpadă. că fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou. La Mulţi Ani!
E cumpănă dintre ani! Să privim înapoi cu iertare. înainte cu speranţă. în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!
Anul ăsta nu mă interesează de chefuri. de vip-uri. haine extravagante. singuru lucru ce vreau este să aştept miezul nopţi împreună cu tine. va fi de ne-uitat. La Mult Ani şi un An Nou Fericit!
Anul ce va veni este ca o carte cu 365 pagini albe ce aşteaptă să fie scrise cu noua ta poveste şi să o colorezi de emoţii.La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit
Cu speranţa că 2009 va fi mai bun decât 2008. îţi trimit o mie de pupuci şi îţi urez un An Nou Fericit
Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţa; omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi re-aprindem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit.
Pentru fiecare zâmbet ce te va face să te simţi bine. Pt fiecare vis îndeplinit. Pt fiecare sărut ce-ţi va încălzi inima...eu îţi spun La Mulţi Ani pt Noul An plin de surprize şi momente frumoase...
Trei...Doi..Unu..BUUM!!..Mai ceva ca Anul Nou. aici e că mi-a explodat din nou iubirea mea pt tine! La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!!
Previziuni meteo de revelion 2008-2009: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări...te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit
Ca noul an să-ţi aducă fericire în suflet. dăruindu-ţi în fiecare zi un motiv pentru a zâmbi. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit
Anul Nou să vă dăruiască sănătate. pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!
Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune. împliniri şi fericire pentru că la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou fericit!
Vă doresc de 2009 ori câte 12 luni de fericire. 52 de săptămâni de distracţie. 365 de zile de succes. 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Color Commander Color Commander
Click pe icoanele din partea de joc pentru a cumpara unitatile. Cand ai selectat o unitate, mouse-ul o sa contina o imagine. Incearca sa distrugi casele. Cu cat astepti mai...
Zodiac tower zuma Zodiac tower zuma
În acest joc gaseste si grupeaza fiecare zodie în parte. Apasa click pe ele pentru a le face sa dispara de petabla. Ia cuburile din dreapta si aseaza-le în joc.
Temple Of The Lost Soul Temple Of The Lost Soul
Mergi cu Scooby si Shaggy in cautarea unei mari delicatese care se afla intr-un templu bantuit.
sAlte Siteuri