Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Dragoste

Linkuri Sponsorizate
Departe eşti de mine şi nu te mai zăresc. departe ori aproape..eu tot te mai iubesc
Iubesc trei lucruri pe lumea aceasta: Soarele. Luna şi pe Tine. Soarele este iubitul meu ziua. Luna mă alina noaptea şi pe tine am să te iubesc pentru totdeauna.
Acum când eu te iubesc din suflet. te rog nu spune NU. doar pentru tine mai trăiesc. te rog iubeşte-mă şi tu!
Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra strălucitor şi plin de viaţă. din toate zilele vieţii mele aş allege momentul când te-am cunoscut.
Atunci când cerul este acoperit de nori. nu putem vedea soarele. dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna. dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.
I-am cerut lui Dumnezeu o floare şi mi-a dat o grădină. I-am cerut un pahar de apă şi mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un înger şi mi te-a dat pe tine!
O scoică de aur este inima mea. perla iubiri eterne se afla în ea. dacă scoica se sparge de stâncile reci perla iubirii rămâne pe veci.
M-am uitat în portofel şi era gol. m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede. m-am uitat în inimă şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!
Dacă sărutările ar fi apă. ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze. ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu. ţi-aş dărui o galaxie. Dacă iubirea ar fi viaţa. ţi-aş da viaţa mea.
Când treci printr-o perioadă proastă. adu-ţi aminte că există Cineva în cer care te iubeşte şi are grijă de tine şi cineva pe pământ căruia îi pasă de tine şi eu sunt acela.
Între noi există un ocean. Pădurile şi munţii ne despart. Nu sunt superman. dar dă-mi o secundă şi voi zbura peste mări şi târî pentru a-ţi trimite dragostea mea. Ai primit-o ?
Atunci când cerul este acoperit de nori. nu putem vedea soarele. dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna. dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.
Toată lumea ar vrea să fie ca şi Soarele. pentru a-ţi lumina viaţa. Eu aş prefera să fiu ca Luna. pentru a putea să-ţi luminez cele mai întunecate clipe. atunci când soarele nu îţi luminează viaţa.
Să iubeşti înseamnă să doreşti în fiecare clipă să-i auzi glasul...râsul. să iubeşti înseamnă să tremuri de nelinişte şi să tresări de bucurie. să iubeşti înseamnă să te oferi din toată fiinţa ta celui care-ţi ţine loc de soare.
Cu ajutorul tău am învăţat ce înseamnă dragostea. un sentiment măreţ care mi-a ţinut de foame în această Românie grea..
Îmi cade o lacrimă din ochi şi nu ştiu ce e cu mine...dar un singur lucru ştiu..mi-e tare dor de tine...
Sunt şase miliarde de oameni în lumea această frumoasă. Nu ştiu de ce-ţi dau mesaje de dragoste tocmai ţie..poate pentru că 5.999.999.999...de oameni nu te pot înlocui...
Să învăţ să te iubesc mi-ar putea lua o viaţă întreagă. dar numai uitându-mă în ochii tăi ştiu că merită sacrificiul pentru 1000 de vieţi.
Dacă iubeşti pe cineva ierţi orice greşeală...dacă eşti cu adevărat îndrăgostit crezi că a greşit din dragoste...
Aş vrea să fiu o lacrimă în ochiul tău. pentru a putea aluneca pe obrazul tău şi a ajunge pe buzele tale. dar nu aş vrea ca tu să fii o lacrimă pe obrazul meu pentru că te-aş pierde ori de câte ori aş plânge.
Atunci când îţi este dor de cineva. de fiecare dată când de gândeşti la acea persoană inima ta este ca şi sfărmata în bucăţi şi în acele momente. un simplu "Salut" poate readuce bucăţile laolaltă.
Când un strop de ploaie va atinge gura ta. să ştii că este o sărutare trimisă din partea mea.
Mă trezesc cu tine-n gând şi adorm la chipul tău visând dar tu n-ai vrut să fii a mea. chiar dacă tu eşti dragostea.
Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă. dar nu era ploaie. cerul plângea pt că pierduse cel mai frumos înger!
O doamnă adevărată este una care poate face ca un bărbat să se comporte ca un gentleman. O asemenea persoană eşti tu pentru mine.
Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Şi prietenia începe cu tine şi cu mine.
Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra strălucitor şi plin de viaţă. din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.
Dragostea - Toată viaţa mea am auzit despre ea. am citit despre ea. am visat la ea. am plâns după ea. Acum. lângă tine. am găsit-o !
Există 4 etape către fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi împreună
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Feed Feed
Ajuta-l pe Mo sa treaca peste iarna aceasta geroasa prinzand peste de sub gheata.
Svetlograd Zuma Svetlograd Zuma
Protejati-va orasul de atacurile inamice, pentru a deveni eroul de Svetlograd. Folositi un sortiment de atacuri explozive si salbatice, pentru a primi cât mai multe bonusuri...
King Of The Hill King Of The Hill
Foloseste armele pentru a-ti apara castelu de invadatori, si pentru a deveni Regele Colinei
sAlte Siteuri