Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Paste

Linkuri Sponsorizate
- Hristos A Înviat Paste Fericit Şi Tot Ce Vă Doriţi !
- Hristos a înviat !!! Toate gândurile bune să vă fie alături ! Sărbători fericite !!
- Ne-a dăruit iubire şi dragoste curată, l-au răstignit pe cruce şi noi am fost iertaţi, şi-n noaptea asta sfânta din morţi s-a ridicat, să urce şi să roage pe TATĂL bun şi sfânt: să fie pace în lume, şi multă sănătate, să fim cu toţi aproape, să fim mai
- Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca îti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!
- Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfânta sarbatoare a Învierii sa readuca aurul în inimile noastre.
- Un Paste fericit! alaturi de cei dragi !!!
- Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Pasti fericit!
- Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!
- Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!
- Un iepuras tare dragalas... a iesit în cale... cu viteza mare... si-ti ureaza neîncetat... sa ai Paste Minunat... si Hristos a Înviat!!!
- Învierea este un act divin ce dă o nouă existenta firii noastre. Ne priveşte pe no, ne este dată să o dobândim şi s-o înţelegem. Fie că astfel să devenim mai curaţi şi mai buni... Hristos a Înviat!!!
Fie că Sfânta Sărbătoare de Paşti să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură. pace şi linişte în suflet. Hristos a Înviat!
Sărbători fericite încărcate de lumină. seninătate. bucurie şi dragoste!
- Ne-a dăruit iubire şi dragoste curată, l-au răstignit pe cruce şi noi am fost iertaţi, şi-n noaptea asta sfânta din morţi s-a ridicat, să urce şi să roage pe TATĂL bun şi sfânt: să fie pace în lume, şi multă sănătate, să fim cu toţi aproape, să fim mai buni mai blânzi, s-avem lumină în suflet, în tot ce realizăm. Alături de EL astăzi şi noi ne-alăturam şi tot ce este bine, curat şi pur în lume din suflet vă dorim, cu inimă deschisă cu cel mai mare drag noi închinăm creştine, CHRISTOS A ÎNVIAT! Cu toată dragostea fam..
- Hristos a Înviat! Toate gândurile bune să vă fie alături! Sărbători fericite!
- Sufletele voastre să se bucure de sfânta lumină a învierii, iar bucuria sărbătorilor pascale să le împărtăşiţi cu toţi cei dragi! HRISTOS A ÎNVIAT!
- Hristos a inviat !!! Paste fericit si tot ce va doriti !!!
- Paste fericit si luminos , bucurii si sperante implinite! Hristos a inviat !!!
Anul acesta iepurasul sa vina la tine încarcat cu bunatati si sa nu uite sa îti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
- As vrea sa petrecem Pastele împreuna. Desi stiu ca nu e posibil, îti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Învierii sa mi te aduca aproape în curând! Paste fericit!
- Pentru ca Învierea Domnului este sarbatoarea renasterii va uram, alaturi de acest cadou
- Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, însa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Înviat! Al tau prieten (a ta prietena ) de la multi, multi km departare...
- Sarbatoarea Sfânta a Învierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va însoteasca pasii pe drumul vietii.
- Sufletul mi se umple de lumina gândindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi mai mult! Hristos a Înviat!
- La casa de oameni buni Dumnezeu face minuni, pune îngeri lânga ea, sa le râda inima. Pace, gând împlinit si un Paste fericit. Hristos a înviat!
- Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji, ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste, luminoasa ca Ziua Învierii... Hristos a înviat!!!
Să aveţi liniste-n casă şi un an îmbelşugat. Paste Fericit şi Hristos a Înviat.
Iepuraşul mustăcios. e de Paşte norocos. Nu-ţi lasa cadou în ghete. are el alte secrete: pasca. oul înroşit. cozonacul. mielul fript şi un Paste Fericit!
Dincolo de petreceri. de cadouri şi zile libere se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte şi bucurie în viaţă.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Over Run Over Run
Apara-ti cetatea de inamici, omorandu-i cu arcul!
Flatout Minigame Flatout Minigame
Condu cat poti de repede masina, loveste zidurile si fa soferul sa sboare din locul sau.
Pinboliada zuma Pinboliada zuma
Jocul Pinboliada Zuma este o combinaţie reuşita între pimball şi zuma. Încearcă-l... o să ţi se pară interesant şi captivant. Succes !
sAlte Siteuri