Linkuri Sponsorizate
Recomandari
Alte Siteuri

Sms Sarbatori

Linkuri Sponsorizate
Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos. să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos
Sărbători Fericite şi zile însorite. un pahar de vin şi zapda din plin
Momentele speciale ale sfârşitului de An să-ţi aducă veselia în casă. bani în buzunar şi poate un Mertzan
Să aveţi parte de Sărbători Minunate pline de Bucurie alături de cei dragi şi împliniri pe toate planurile în noul An! Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!”
Să dăm cât mai multe mesaje de sărbătoare în această sfântă zi de Luni. de Crăciun să fim mai aproape de Dumenezu şi să fim mai Buni
Chiar dacă ai crescut şi ne cam îndoim de existenţa lui Moş Crăciun. eu jur că există şi te rog să-i dai un mesaj acum
Sărbători Fericite şi să petreci în neştire. să ai pe veci iubire şi-n casă Fericire!!!
Să te bucuri de aceste sărbători de iarnă cum nu te-ai bucurat niciodată. să ai o masă încărcată. bani ca niciodată şi casa luminată!!!
O să-ţi dau Mesaje de Sărbători. un buchet de flori. un pupic care să-ţi trezească fiori şi o maşină de Sărbători
Sper că perioada Sărbătorilor de Iarnă să îţi aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei. Să ai lumină în suflete şi multă sănătate! Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!
Nu îţi doresc să ai puterea de a crede în Noul An. ci puterea şi rabadarea de a aştepta schimbările ce vor să vină. Credinţa şi răbdarea merg mana în mână. La mulţi ani!
Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire. împlinirea tutror dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!
Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.
Zboară acest mesaj de sărbători că o pasere măiastra. fie că liniştea. căldura şi bucuria să umple sărbătorile dumneavoastră
Fie ca un mesaj despre sărbători pe care-l primeşti să însemne câte un cadou. binecuvântarea divină să ne lumineze şi cu ocazia sărbătorilor Crăciunului şi ale Anului Nou
Îţi dau acest mesaj cu urări de Sărbători Fericite. să ai de toate pe masă. să vină Moş Crăciun şi să-ţi aducă Fericirea-n casă
Mesajul meu de Sărbători are un singur gând. vreau să te felicit pentru Premiul Nobel Petnru Cele mai Frumoase Cadouri de pe Pământ
Să ai cele mai frumoase sărbători de Crăciun şi un Revelion extraordinar. 1000 de cadouri să primeşti dintre care unul fenomenal
Sper să primeşti Mesaje de Sărbători şi foarte mulţi bani. îţi urez din tot sufletul meu Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!!!
Să vă fie casa. casa cu bucate noi pe masă. Moşul cu sacul plin şi un drum în viaţa cât mai lin. Fericire câtă vreţi şi sănătate pentru toţi. Iar la anul care vine să vă fie şi mai bine.
Să daţi cât mai multe mesaje celor dragi despre Sărbătoarea Naşterii Domnului. să vă aducă alături de cei dragi în jurul unei mese îmbelşugate şi să aveţi un An Nou de mii de ori mai bun decât cel care a trecut.La Mulţi Ani!!!
Asta este un mesaj despre globuri. zăpadă şi colindători. este o urare de bine. acum de Sărbători...
Mesajul ăsta de Sărbători o să te facă să uiţi de toate perioadele nefaste şi o să-i umple inima de veselie. fie că aceste zile de sărbătoare să te ajute să descoperi bucuria în viaţă alături de cei dragi ţie!!!
Moş Crăciun bate la uşă. scoate mâna din mănuşa. şi va da din palma lui darurile cerului. lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!!!
Fie că acest mesaj de sărbători să-ţi facă necazurile absenţe. să vă bucuraţi alături de cei dragi de cele mai frumoase momente...
Nu îţi doresc ca Noul An să îţi aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor. ci să ai puterea de a le face faţă atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţă!
Fie că bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit(a)!
Fie că sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte. căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc o vacanţă plină de linişte. odihnă. pace sufletească şi împlinire. Fie că de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele. iar Anul Nou să te surprindă alături ce cei pe care îi iubeşti.
Prieteni jocuri-gratis.ro
Jocuri Aventuri
Over Run Over Run
Apara-ti cetatea de inamici, omorandu-i cu arcul!
Flatout Minigame Flatout Minigame
Condu cat poti de repede masina, loveste zidurile si fa soferul sa sboare din locul sau.
Pinboliada zuma Pinboliada zuma
Jocul Pinboliada Zuma este o combinaţie reuşita între pimball şi zuma. Încearcă-l... o să ţi se pară interesant şi captivant. Succes !
sAlte Siteuri